Lauantaina meillä oli sitten 9v lähtenyt jo perjantaina kuoroleirille, 12veen vein kiekkobussiin pelireissulle Ouluun, 14veen vein kaverille yöksi kaupungin laitamille ja isi nyt vaan on jossain. Luulin että tulee hiljaista kun on vain 3 ja 6v kotona. Mutta kun 6 veellä sattui olemaan pelikieltopäivä pleikkarille sekä tietokoneelle syystä että perjantai meni ihan överiksi eikä mitään uskottu eikä pelaaminen loppunut millään. Koko lauantai meni pelaamisesta huutamiseen vähän väliä. Mikään tekeminen ei kiinnostanut. Ei olisi halunnut ulos. Luistelemaan ei suostunut lähtemään. Leikkimään ei suostunut mitään. Yritin virittää sitten aamupäivällä askartelua, maalausta, muovailua... Mikään ei kelvannut. Yritti kyllä hetken pujotella helmiä, koska niihin silmänsä iski. Mutta hermohan siinä heti meni ja tuli uusi raivari.



3 vuotiasta kyllä muovailu kiinnostaa aina.





Tässä 6 vuotiaan helmien pujottelua paksuun metallilankaan. En löytänyt enää mistään kunnollista nauhaa kun kaikki oli loppuneet. Harmi. Noin viiden helmen jälkeen tuli totaalinen hermoromahdus tässä ja homma jäi kesken.
Koko iltapäivä sekä ilta oli samaa kiukuttelurataa. Myös 3v seurasi isomman esimerkkiä. Että rauhallisempaa on silloin kun kaikki 7 perheenjäsentä ovat paikalla.