Oli niin mukavan aurinkoista ja lämmintä että juotiin päiväkahvit ihan pihalla ja pari nuorinta leikki mitä ikinä mieleen juolahtaakin. Tässä meneillään lehtien keräys kannolle. Eipä kummempaa tarvita jutun juoneksi.

Myös viimeisiä porkkanoita porkkanamaalta kävivät kiskomassa.Olivat niiiiiin herkullisia. Itse olin jo unohtanut metsänlaitaan koko porkkanamaan.
Kun tässä nyt on ollu koko syksyn tämä syntymäpäiväteema, niin tässä eilen vietin ( tai olin viettämättä) omiani ja sunnuntaina olisi sitten tämä kuvan neiti täyttämässä 3v. Pitää yhdet vieraat ehkä kutsua, ja saattaapi olla että täytekakkujen leipominen pikkuhiljaa kyllästyttää.Pitää keksiä jotain kaupasta. Sitten olisi syksyn juhlat juhlittu. Onhan siinä sitten jo viidet juhlat saatu yhdisteltyä jotenkin. Seuraavat synttärit sitten helmikuussa. Saadaan levätä täytekakun syönnissä. Sulatellaan kinkutkin välissä.
Meidän 9v keskeytti telinevoimistelunsa lähinnä siksi että eivät varsinaisesti olleet telineillä ollenkaan vaan aina oli vaan joku tehty temppurata. Oli vaan vähän niinku jumppa. Ja kaikki muut oli 2-3v nuorempia vasta. Pieni pettymys oli se. Vaan saatiimpa torstaipäivä ihan harrastusvapaaksi mikä on aivan omituista. Sitä ei varmaa osaa tehdä mitään kun tuntuu että pitäis olla jossain. Aloitti tuo sitten kokeeksi kuorossa käynnin, mutta siellä ei tartte itse käyttää kun kaverin äiti käyttää. Katsotaan kiinnostaako se sitten tarpeeksi että jaksaisi. Pakkohan ei ole tehdä mitään, mutta olisin ollut sen liikuntaharrastuksen kannalla ettei menisi ihan makoilemiseksi ja koneella istumiseksi. Vaan on noissa kahden vanhimman harrastuksissa ihan tarpeeksi hommaa.