Tänään olemme juhlineet 3v synttäreitä. Kakku oli tällä erää jo kaupan pakastealtaasta kun ei ollut aikaa leipoa missään välissä. Perjantai meni toimintaterapiassa ja jääkiekossa. Piti olla vielä voikkakin mutta se onneksi peruuntui että sai hetken kotona hengähtää ja ruokkia jonkun. Oikea syntymäpäivä olisi huomenna sunnuntaina, mutta silloin istutaan koko päivä kiekkoturnauksessa eikä päästä juhlimaan. Isäntä on viikonlopun hirvimetsällä ja minä juoksen kaikki asiat itse.

Aamulla paketista löytyi äidin ja mummin ostama barbamama.

Huomaa päivänsankarin hienot juhlakengät!!!!  Mummi osti torstaina uudet kumpparit joista ei sitten voi luopua. Ei sentään oltu vielä käyty niillä ulkona.

Tässä asevarustelu tekijänä 11v. On innostunut aseista ja rakensi omasta päästään lego-aseen (rynnäkkökivääri) jossa on irroitettava panoslipas ja liikkuva "nuppi" latausta varten. Minusta vaatii melkoista älyä saada jotain tuollaista legoista aikaan, mutta hää aina jaksaa yllättää. En nyt tiedä onko aseista kiinnostuminen niin hienoa vaan ennemminkin tuotos legoista.