Tässä onkin mukavaa terassilla varjossa näpytellä tätä konetta kun muuten on niin tukalan kuuma. Vähän alkoi tuulahdella mukavasti niin helpottaa. Lapset aamupäivällä jo tunnin järvessä läträsivät.
Maanantaina käytiin katselemassa toisen pph:n luona vielä viimeisen kerran hänenkin hoitolapsiaan. Lopetti eilen työnsä. Nyt ei sitten meidän alueella ole kuin yksi täpötäysi ryhmis.
Tiistaina käytiin entisten hoitolastemme luona kylässä leikkimässä. Tässä nuorempi heistä keitteli kaikessa rauhassa kahvia omassa leikkimökissään.
 
 
Sitten keskiviikkona sain vihdoin jatkettua projektiani, eli kasvimaan perustamista. Kasvihuone on kyllä, mutta avomaa olisi myös mukava, kun kasvihuone helteellä on aivan kauhea paikka. Jopa kasveille. Näin lehdessä kuvan kivoista kasvatuslaatikoista ja laitoin isännä jämälaudoista sellaisia kasaamaan. Alkuun pari, lisää sitten ensi kesänä. Lisäksi juurimaton päälle jokikiviä, niin tulisi sievä. Kivet loppuivat kesken. Pitää ostaa lisää. Molempiin on kylvetty jo siemeniä. Toisessa tilliä ja salaattia, toisessa retiisiä. Vieressä on vanha porkkana/ sipulimaani, jossa on myös pienet taimet koriste, sekä kesäkurpitsaa.
 
 
Torstai-iltana rantasaunaa lämmittäessäni huomasin grillikatoksen maastossa päivän tähteitä etsimässä olevan kotisiilimme. Se on aina yhtä söpö köpötellessään ympäri pihaa.
 
 
Tänään on perjantai ja karkkipäivä. Sitä varten sitten kaikki kaivoivat karkkinsa ja menivät trampoliinille niitä syömään kimpassa. Mitä isot edellä, sitä pienemmät perässä..