Tänään vihdoin vähän lämpenee ja muutaman päivän sade lakkasi, toki oli sekin lapsista kivaa. Tiistai-iltana ihan ukkonenkin jytäsi hetken ja kolme lasta kaatosateessa rännin alla vettä keräsi ja tekivät vaikka mitä mutavelliä. Tällä hetkellä kaikki pelaavat pihalla pesäpalloa. Päivällä käytettiin 5v toimintaterapeutilla viimeisen kerran ennen kesälomaa ja alkaa nykyisten hoitolastenkin päivät käymään vähiin. Enää kaksi viikkoa ja kummassakin vain kaksi hoitopäivää. Sitten alkaa pidempi kesäloma enkä tiedä yhtään milloin syksyllä mahdollisesti tulee sitten aivan uusi ryhmä ja toivottavasti siirryn kunnalliseksi tai sitten tulee tuplaryhmä työparilla. Johtaja osaa vasta kesäkuussa sitä alkaa suunnitella kun tietää syksyn tämän alueen hoitotarpeen. Katsotaan siis. Meidän 5v dysfaatikkomme ei mahtunut dysfasialuokalle esikouluun ja uusi eskaryhmä syksyllä on uudessa päiväkodissa, johon pitäisi käydä ensi kuussa tutustumassa. Se on kymmenen erityislapsen ryhmä. Kaikilla erityyppisiä diagnooseja.

Tässä tätä päivää...

Vanhin halusi välttämättä teltan pystyttää niin siinä hää sitten makoilee pienimmän kanssa.

5v tässä isin kanssa pelaa pesäpalloa iltapuhteena.

Tässä harjoittelee tuleva Mikael Granlund kiekkoleijoniin!!! Hyvä suomi! Vielä olisi yli juhannuksen jaksettava kiekkoharkkojakin. Alkaa vaan pojalla kesäloma painaa ja into hyytyä! Kuka sitä nyt kesällä kiekkoilee. Lomaa kiekosta on vain heinäkuu. Syys ja hiihtolomia ei tunneta eikä joulunakaan paljon lepäillä. Hieman liikaa mielestäni nuorille pojille. Siinä into hiipuu kun koskaan ei saisi levätä. Pääsiäisloman poika oli yksinään turnausreissulla joukkueen mukana. Sieltä kotiin nukkumaan ja aamulla kouluun. Edellisenä viikonloppuna silloin olivat koko viikonlopun Tampereella turmausreissussa. Perjantaina koulusta kotiin ja suoraan kiekkobussiin ja su yönä klo 1.00 kotiin. Olisi vaan pitänyt olla aamulla seitsemältä koulubussissa joten sanoin opettajalle, että poika on nyt maanantain poissa koulusta. Eihän sitä itsekkään jaksaisi nousta virkeänä enää kun aikaisintaan puoli kaksi pääsi nukkumaan. Hohhoijaa! Ja näistä reissuista jäi vanhempien maksettavaksi matka ja ruoka, sekä majoituskuluineen noin keskimäärin jotain 550-600 euroa per lapsi. Että oli käännyttävä jo mummin lompakollekin toisessa reissussa. Se kun ei ollut sen kuukauden ainoa kiekkokulu. Lievästi sanottuna hintavaa hommaa!!

Ja tällä hetkellä kun tässä kirjoittelen niin nuorin halusi tässä vieressä maalailla. Muut jatkoi pesäpalloa pihalla purkkiksella, nykynimeltään vissiin "pallo keskellä pihaa". Tuleepahan uni paremmin kun saavat liikuntaa.