Päivät ovat menneet nopeasti. Sekä torstai että perjantai aamupäivinä käveltiin lähellä olevien hoitajien pihoille katselemaan muita lapsia ja leikkejä. Mukavaa kun ei ole hysteerisiä pakkasia vaan ihan sopivat säät. Äitini kävi perjantaina kylässä ja saapui päiväuniaikaan ja päätti leipoa pullaa. Välipalan jälkeen sitten pulla haisi hoitolasten nenään ja sitä kovasti tahdottiin maistaa, niin lisäyksenä välipalaan sitten otettiin yhdet pullat ja maitoa ennen ulospukemista.
Pienimmän mielestä talon mielenkiintoisin paikka on keittiön laatikossa.
 
 
Koiran kyytiin päästään jo ihan itse ja jopa vähän vauhtia saa itse ellei sitten isoveli pian ehdi antamaan "pikkuisen" kovempaa vauhtia.
 
 
Torstaina välipalan päälle ihmeteltiin hedelmän palasia, joiden päälle ei pienin oikein ymmärtänyt. Lentelivät pääasiassa lattialle. Mutta tulipahan vähän tutustuttua aiheeseen.
 
 
Ja perjantaina äitini auttoi 2 vuotiasta piirtämään keltaisen auton, kuten vaatimus oli.
 
Tämmöinen viikko tällä kertaa. Tänä aamuna eli lauantaina, meidän oma 3v nukkui kymmeneen asti aamulla uupuneena viikosta, kun päiväunia ei nuku, mutta kuitenkin väsymys kasvaa loppuviikkoa kohti koska arki on hoidossa olevien lasten takia tietenkin aktiivisempaa kuin ennen äidin kanssa kahdestaan möllöttäessä. Perjantaina oli jo aamupäivästä nähtävissä väsymys ja kiukkuisuus, mutta päivällä ei silti uni tule. Illalla perjantaina sitten kun tulin puoli kymmeneltä kiekkoharkoista isomman pojan kanssa, kuului ovelle jo 3veen kiukuttelu ja sitten kun menin katsomaan, oli nukahtanut tuolille istuiltaan ja pää nojasi selkänojaan. Rankkaa on pienen lapsen elämä.  ;) Onneksi aamulla sai sitten nukkkua.