Sadetta on piisannut joka päivälle jo pitkään aikaa. Juhannuskin oli ja meni sateisena. Sentään välillä oli kuivia hetkiä. Juhannusta edeltävällä viikolla käytiin synttärijuhlia viettämässä. Sattui aurinkoinen päivä sentään. Tässä kuva kakusta ja synttärisankarin pöydästä.

Juhannuksena yleensä kasataan oma kokko omaan rantaan, mutta se tällä kertaa jäi ja päätettiin käydä tässä lähellä katsomassa lossirannan jokavuotista kokkoa. Ei olekaan ennen siinä tullut käytyä. Saivat sen sentään syttymään kun juuri ennen sitä satoi jonkin aikaan kaatamalla. Mutta loppui kuitenkin että katsoa sitä voitiin kuivina.

Sitten vielä saatiin tänäpäivänä tämmöinen hyppyhökötys, jota olen monta vuotta vastustanut, mutta tuli se nyt meidänkin pihaan. Operaatio "kakarat pois tietokoneelta ja liikkeelle"!

Asennuksen jälkeen grillattiin hampurilaisia ja makkaraa.

Iloista kesää kaikille. Eritoten kommentoijille!  Kiitoksia kommenteista. Yritän pitää kaikkia ovia avoinna kesällä että katsotaan mitä syksyllä sitten tapahtuu. Kesällä tässä tämän blogin päivitysväli saattaa olla mitä sattuu. En jaksa turhia stressata ja lomailen tässä pääasiassa kylläkin kotosalla. Päivitän kun on aikaa tai tylsiä sadepäiviä. =)