- n. 400g kesäkurpitsaa
- öljyä tai margariinia
täyte:
- 300g jauhelihaa
- sipulia
- 2 rkl öljyä
- 2-3dl tomaattimurskaa
- 3 rkl tomaattisosetta
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tl basilikaa
- 1 tl oreganoa
- 1 tl suolaa
pinnalle:
- juustoraastetta
Hienonna sipuli ja ruskista jauhelihan kanssa pannulla. Lisää tomaattimurska ja tomaattisose sekä murskattu valkosipulinkynsi plus mausteet.
Leikkaa kurpitsa alle 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmilta puolilta pannulla. Lado vuorotellen uunivuokaan viipaleita ja jauhelihaseosta. Päälle juustoa. Paista 225 asteessa n. 20min. Tarjoa lisäksi salaattia. Sopii myös vähähiilihydraattisille.
Leikkaa kurpitsa alle 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmilta puolilta pannulla. Lado vuorotellen uunivuokaan viipaleita ja jauhelihaseosta. Päälle juustoa. Paista 225 asteessa n. 20min. Tarjoa lisäksi salaattia. Sopii myös vähähiilihydraattisille.
Kommentit