Viikko mennä hujahti, hyvä että koneelle pääsi. Aina jos meinaisi itse mennä koneelle, niin siinä istuu aina joku meidän lapsista eikä liiku mihinkään ennenkuin on niin myöhä ettei itse enää ehdi istumaan ollenkaan.
Tänään oli hirveä meno päällä kun isäntä meni jo perjantai aamuna Helsinkiin ja piti tulla lauantaina, mutta jäi kuitenkin vielä, niin minulle jäi ajettavaksi poika kiekkopeliin ja tyttö voimisteluharkkoihin, eikä ne tietenkään sopineet samalle aikataululle mitenkään, joten ajelua tuli ja hirveä kiire koko ajan, eikä syömiseen jäänyt aikaa. Auton mittariin tuli parisataa kilsaa ajoa kuten aavistelinkin. 3 nuorinta sain onneksi tähän lähelle pienimmän kummille loppuajoajaksi ettei kaikkia tarvinnut ajattaa ympäriinsä tuntitolkulla. Eivät olisi edes autoon mahtuneet. Pelistäkin meinasin myöhästyä kun en tajunnut kesäaikaan siirtymistä jostain syystä. Viime hetkellä, hieman myöhässä, muistin sen ja tuli TODELLA kiire.
Perjantaina saatiin vihdoin jatkumaan Kelan myöntämä kuntoutus 5v pojalle ja toimintaterapia alkoi jälleen. Sekin piti ottaa aamuvarhaiseksi että ehditään takaisin kotiin hakemaan kissaa lääkäriin jonka aika oli puolilta päivin ja äitinikin ehti pihaan ennenkuin itse saatiin ajettua kaupungista. Me kun ollaan vähän korvessa. Ja eikun takaisin kissa kainalossa. Melkoista bensan polttamista siis ollut tällä viikolla. Torstaina otettiin hoitolasten kanssa rauhallisesti ja oltiin vain omassa pihassa kaikessa rauhassa ja vähän odoteltiin nousisiko nuorimmalle hoitolaiselle kuumetta 1,5v rokotteesta. Oli hieman lämmin, mutta hyvin pirteä ja jaksoi suht normaalisti ulkoillakin. Hyvin meni päivä. Ei tarvinnut soitella hakemaan kotiin kesken päivää. Katsotaan mitä ensi viikolla tulee. Ainakin aika lailla ke ja to taas ajelua. Hoitolapsilla vain 3 hoitopäivää.