Tänään tuli pienempi hoitolainen aamusella itsekseen meille kun isosiskolla oli 4v neuvolatarkastus. Lähdettiin kerhoilemaan ja isompi tuli sitten ihan kerhon loppuun vasta kun oltiin lähdössä jo pois ja syömään. Saatiin kerhoiltua kun tämä perhekerho on meidän oma ylläpitämämme eikä ole lomasidonnainen. Tullaan jos tarpeeksi porukkaa haluaa niin. Ei olla tautien takia pystytty pitämään yli kuukauteen koko kerhoa.
 Nukkumaan ei saatu asettumaan kuin pienin. Isompaa haittasi kankku johon oli rokotettu aamupäivällä. Iltapäivällä ehdittiin sitten hyvin askarteluhommiin kun ei kerran nukuttu.
Loppuviikko onkin sitten vapaata lomaa. Meinasi käydä niin, että olisi tullut 2-4 varahoitolasta tähän, mutta eivät sitten tulekaan. Että lomaillaan sitten.
Isi lähti aamulla 8 ja 11 v kanssa kylpylään uimaan ja vanhin sekä pienimmät omat kerhoon meidän kanssa. Iltapuolella kaikki meidän 5 laskivat hurjasti mäkeä omassa pihassa, jonka päälle syötiin kasa lettuja, joista alun paistoi meidän vanhin tyttö, ennenkuin lähti ulos muiden seuraksi ja minä paistelin loppuun.
 
Kerhoilua!
 
Tuli vähän aloitettua jo tipun tekoa kun on kevättä rinnassa. Sitten on jotain täyteaskartelua mitä vaan liimailivat kun tipu valmistui liian äkkiä.