Jälleen kerran on koneella ollut mukula jos toinenkin eikä ole päässyt oikein ajan kanssa mitään tekemään. Maanantaina oli aivan järkyttävän tuulista. Tunti ulkona riitti ja sekin pääasiassa paljosta vaatteesta huolimatta paleltiin. Pyykin suunta narulla oli lähinnä vaakatasossa.

4v ei maanantaina nukkunut päiväunia myöhäisen aamun takia ja askarreltiin äitienpäiväkortti sitten kahdestaan siinä että ollaan hiljaa kun muut nukkuu. Tämmöinen tuli hoitajan kappaleesta.( Menee anopille!)

Tiistaina serurakunnan kevään viimeisessä  kerhossa tarjoiltiin herkullisia äitienpäiväleivoksia ja keksejä. ( Lounaan turmioksi.) Ja äidit saivat ruusut. Ihanaa!! 

Sitten seurasi ruuanlaittoa ja muutama apulainen...

Keskiviikkona omassa perhekerhossamme taas oli kotileikit "in" ja tuoleista oli rakennettu talo. Kaikki kun ovat tyttöjä. No, on kolme poikaakin, mutta niista 2 on vauvoja ja kolmas pieni hänkin.

Ruokailun jälkeen istuskeltiin potalla. Oma isompi lapseni suostui istumaan potalle pienempänsä esimerkistä. Muuten ei yleensä suostu ollenkaan vaikka joutaisi kun on jo reilu 2,5v. Ei ole vielä tuloksia saatu. Ei hälle vaippaakaan saisi vaihtaa vaikka roikkuisi lahkeessa jo.

Tänään eli torstaina oltiin toisen hoitajan hiekkalaatikolla leikkimässä. Oli kivaa vaihtelua. Käytiin myös pieni tienpätkä kävelemässä katsomassa kun lähistöllä nostettiin taloelementtejä nosturilla paikalleen.

Isommat siinä hiekkalaatikon lähistöllä mättivät vettä melko savisessa ojassa. Onneksi oli sateen varalta kuravaatteet päällä.