Sunnuntaina meillä oli kiekkopelit jotka pojan joukkue, keltainen, voitti ylivoimaisesti. Päivä oli kuuma, mutta jäähalli oli kylmä. Aina kun ulos mentiin, riisuttiin, ja sisälle takaisin mennessä taas hirveät kamppeet niskaan. Mukana oli vain pienin 2v.  Ja tietysti itse pelaaja 11v. Loput jäivät keskenään kotiin.

Sitten on muutamana päivänä käynyt aina yksi vieras kerrallaan synttärikylässä kun meidän poika täytti tiistaina sen 6. Joka syntymäpäivä suunnittelen tekeväni jonkun KIVAN näköisen kakun, mutta aina tulee hirveä hoppu ja pitää vaan laittaa äkkiä kasaan jotain. Mutta ollaan nyt vaikka sitä mieltä että:  YKSINKERTAINEN ON KAUNISTA!

Maanantaina ensimmäinen eskapäivä alkoi niin että poika piti sängystä poistaa väkisin ja koko aamu vahditaan vieressä että syö ja saa puettua. Pukeminen vaikeaa ja leikkimään tekisi jatkuvasti mieli. Yritän nyt saada sellaisen tavan aikaan, että aamuisin ei leikitä kun siihen ei ole oikein aikaa, ja sitten sitä ei saa loppumaan. Viime vuonna kannettiin leikkimästä taksiin. Nyt ei ole taksista kuulunut mitään, ja selvittävät sitä ettei tarvitsisi joka päivä aamuin ja iltapäivisin ajaa ees taas. Tulee yhteensä 60 km kun ajaa ne päivässä. Ja pienin ei tykkää kun jatkuvasti pitää olla menossa. Päivä menee jotenkin sekaisin ja pätkiin eikä mitää saa aikaiseksi, kun ei oikein ehdi. No, poika jäi sitten lopulta eskan eteiseaulan lattialle istumaan sen jälkeen kun olin kädet pessyt jälleen  väkisin. Eli aivan normaalia. Poika tuumasi vaan ettei halua mennä leikkimään. Huutoa ei tullut, mutta jäi vain istumaan lattialle tyynenä. Kuulemma aamupiiriin ei vielä halunnut ottaa sen kummempaa osaa, mutta kuten arvelin, niin noin tunnin jälkeen lapsi on tajunnut että on täällä vissiin kuitenkin kivaa. Takkuisen alun jälkeen sujuu, kunhan vielä sen kuljetuksen saisi sujumaan. Aamut kuitenkin ovat takkuisia ihan normaalistikin kotona. Kaikkea pitää vahtia ja vielä muitakin koululaisia että ehtivät busseihinsa. Eskaryhmä on erityisryhmä, jossa kaikki ovat erityistarpeisia. Lapsia on 10 ja siinä on 5 hoitajaa. Se on hyvä! Eiköhän tämä tästä lähde. Täällä vääntää vettä joten pitää keksiä sisähommia. Ehkä ompelua.....