Keskiviikon perhekerhossa ei ollutkaan kovin paljon lapsia kun meidänkin vahvuudesta puuttuu hoitolapset sen jo aiemmin mainitun taudin eli vesirokon takia. Meidän oma neiti tässä rakentelee sitten itsekseen omia juttujaan kun me kannettiin kahvia pöytään.
Tänään tuli käytyä isossa pulkkamäessä kun 9v unohti eilen kuoroharkoissaan rukkaset toisen alueen koululle, ja niitä sitten piti noutaa kun niistä oli hätä. Ajattelin sitten että käydään samalla sen koulun vieressä olevassa mäessä katsomassa. Viimeksi käytiin joskus varmaan 2-3 vuotta sitten. Otettiin eväät mukaan. Pullaa, kahvia ja mehua.









Laavun suojassa oli mukava syödä eväät niin ei tarvinnut hangessa istua. Mäki oli todella iso eikä sitä kovin monesti jaksanut laskea kun piti kiivetä takaisin ylös.Ja vauhti oli niin kova että lumi lensi naamaan siihen tyyliin pulkalla laskiessa ettei 6 veetä naurattanut ainakaan. Hirveä huuto tuli!  Pari mäkeä yritti ja sanoi ettei enää ikinä laske. Sitten pullan jälkeen yritti vielä ja sai hallittua liukuria sen verran jo ettei mennyt enää naamalleen. Pulkkaa ei yksin voinut alle antaa koska olisi ollut varmaan mäen alla olevan talon katolla sen kanssa. Tai ainakin hangessa jalat taivasta kohti.