Tämmöisiä tänään miehelle ja minulle päivällisellä tehtiin. Meillä muilla oli kanaa ja miehellä porsaankyljyksiä, joista myöhemmin lisää. Minun versioni on tuo missä on kukkakaalia koskapa mieheni on kukkakaalivastainen!
 
4 ANNOSTA
1  kesäkurpitsa
1/2 kukkakaali
2-3 porkkanaa
2 sipulia
ripaus suolaa
1 tl basilikaa
1 rs (200g) pippurituorejuustoa
alumiinifoliota
 
Paloittele kesäkurpitsa ja kukkakaali. Kuori porkkanat ja viipaloi ne kuorimaveitsellä pitkiksi ohuiksi lastuiksi. Viipaloi sipulit. Jaa kasvikset foliopalasille ja ripottele päälle hieman suolaa ja basilikaa. Jaa tuorejuusto kasviksille. Sulje nyytit. Kypsennä grillissä tai 250 asteisessa uunissa n. 15 min. Jos minä sanon, niin kypsentäisin paljon pidempään vähän pienemmällä lämmöllä. Tahdon että kasvikset eivät ole ihan kovia purtavia jos ne kerran kypsennetään. Kannattaa kokeilla välillä haarukalla ja ottaa pois kun ovat oman maun mukaisia.