Päätin tänään höyryttää (siisdesifioida) vaihteeksi eniten käytössä olleita leluja kun niitä kovasti nykyään suussa imeskellään.  ;) Muutenkin alkoivat vaikuttaa pölyisiltä ja nuhjuisilta osa. Pyrin välistä niitä puhdistamaan tuolla höyrypesurilla. Onnistuu kun levittää saunan lattialle ja antaa palaa.
Hain juuri pojan kiekkoreissun bussilta. Aamulla klo 6.00 oli ERITTÄIN kiukkuinen ja huusi jäävänsä kotiin nukkumaan ja inhoavansa jääkiekkoa ja kaikkea mahdollista painokelvotontakin. Ei minuakaan mitenkään hirveästi huvittanut lähteä niin aikaisin ajamaan 31 asteen pakkaseen. Nyt iltapäivällä kiukku oli laantunut ja kuulosti taas siltä kuin pelaisi aina jääkiekkoa jatkossakin. Se on tuo esiteinin mieli ailahteleva. Se voi muuttua silmänräpäyksessä.
Istun tässä laskiaispullan ja kahvin kanssa. Käytiin ostamassa esipaistettuja pullia kun hain poikaa. Kerma vaan vaahdoksi ja väliin. Tänään on kaikki tehty helpommalla tavalla.Huomenna olisi aamulla yllätys, yllätys, kiekkoharkat!! Jos tuo lähtee niin samalla haetaan video vuokralle ja iltapuolella tulee 11 poikaa juhlimaan 12v synttäreitä. Koska niin moni tuonikäinen poika on räjähdysaltis yhdistelmä jos ovat vähääkään tekemisenpuutteessa, niin kehitin elokuvailta-synttärit. Kaikki eväs keskelle olohuonetta ja sohvat rinkiin ja video päälle. Jotain hupitoimintaa niin jaksavat katsoa.
 
 
Tässä työmaan ensimmäinen lelukuorma. Tulossa paljon lisää.