Perjantaipäivänä lapset tulivatkin hoitoon jo kahdeksalta, joten liimasimme sitten aamulla koristeita maitopurkin pohjiin, että saatiin iltapäivällä laitettua sitten multaa ja ruohonsiemeniä itämään kun liimat olivat kuivuneet. Pienin piirteli liiduilla paperiin vieressä. Kuva VOISI olla parempi. Myöskin meidän vanhin lapsemme 13v aloitti perjantaiaamun oksentamalla ja lopetti oksentelun vasta kun hoitolapset lähtivät. Mutta onneksi hää osaa olla omissa oloissaan eikä tarvitse vahtimista, että asia ei sinänsä haitannut hoitopäivää. Eikä vanhemmilla ollut perjantaina muita vaihtoehtoja kuin tuoda lapset hoitoon, koska yksityisenä minulla ei ole varahoitoa.

Pihahommissa luisti asiat suhteellisen sujuvasti, mitä nyt pientä kärhämää oli vähän väliä. Koko aamupäivä oli suhteellisen kitinäaltista, kun tuntui että kaikki olivat väsyneitä heti alkuunsa.

Iltapäivällä pienin tahtoi torstaina taiteilla pulpetilla. Kiemuroita syntyi runsaasti. Myöskin liitu olisi ollut herkullista syötävää hänen mielestään.