Keskiviikkona lähdettiin kesälomareissuun. Päätös lähdöstä tulee aina nopeasti säiden mukaan. Kohde on aina vähintään jokin huvipuisto, koska isin mielestä lasten pitää päästä ja nythän nuo jo odottavat että aina on se huvipuisto. Minä itse en perusta yhtään huvipuistoista, mutta pakkohan tuo on se päivä siellä aina pienintä vahtia.
 
 
Tässä meidän lapset ovat matkalla Helsinkiin Linnanmäelle ja pysähdyttiin evästauolle erään ABC:n parkkipaikalle. Omat eväät ja kahvit ovat tällä porukalla in, koska muuten kahvilasta eväät ostettuina maksaisi vähintään 40 euroa. Rahaa säästyy rutkasti mennen tullen.
 
 
Tässä olemme Linnanmäellä karusellissa piemimmäisen kanssa. (Äidillä pyörii päässä.) Ja kuuma oli päivä.
 
 
Seuraavana päivänä vietiin aamulla kaksi vanhinta tätinsä luokse ja lähtivät tädin ja serkun kanssa shoppailemaan, me muut menimme Korkeasaareen. Nämä kolme istuivat kävelymatkan varrella olevien puisten eläinten selässä. Tuntui että olisi saattaneet riittää nämä elukat ihan hyvin tähän reissuun. Itse Korkeasaaressa oli aivan järkyttävän kuuma, elukat olivat piiloissaan moni, paljon ei näkynyt. 8 vuotiaan jaloissa oli rakkoja edelllisen Linnanmäki-päivän kävelystä jo, eivätkä laastarit kestäneet millään ja kävely oli valitusta ja tuskaa. 5 vuotiaan mahaan alkoi koskea heti kun portista sisään päästiin ja huudettiin ja istuttiin sitten pitkin käytävän reunoja kippurassa sitä. Jäätelö auttoi väliaikaisesti, mutta puolet kierrettyämme oltiin kaikki sitä mieltä että eiköhän tämä ollut tässä ja päätettiin (aikuiset päättivät) lähteä Ikeaan Vantaalle. Siellä oli ainakin viileää ja kaikilla kivaa ainakin lasten osastolla....   ; )   
 
 
Tämä elukka ei sentää ollut piilossa. Nähtiin edes jotain. Paremmin kuumuutta sietävää lajia.
 
 
Majoituimme tämmöiseen kartano-kylpylään. Oli halpa, kun meidän porukka tarvitsee kaksi huonetta. Missään hotellissa ei majoiteta 7 henkeä eikä missään nimessä ole hotellissa varaa kahteen huoneeseen. Tämä oli siihen nähden ihme.Oli vielä pieni allasosasto vapaassa käytössä ja aamupala sisältyi hintaan. Oli ilmeisesti enemmän kuntoutuspaikka. Mummoja lähinnä ja muuta sellaista. Allasosastolla ollessamme illalla tuntui että on yksityisosasto lähes kun hetken siellä ui yksi mummo mutta ei kauaa. Muuten oltiin vain me. Allasosastolta pääsi vaikka pihalle puutarhaan juoksemaan välillä jos olisi huvittanut. Iltapala otettiin puutarhaan. Kivaa!
 
 
Kotimatkalla poikettiin appiukon mökille. Siinä vähän makkaraa ja pihviä jyrsivät ja uitiin sorsien seassa. Sitten illaksi kotiin.