Nyt onkin mennyt jonkin aikaa päivityksestä. Koneet takkuaa ja aika kiitää. On lomailtu eli mökkeilty sekä remontoitu. Minä päätin maalata eteisen seinät uusiksi, siitä saatan saada kuvat kunhan kerkiän. Myös 8v:n huoneen päätin vihdoin tapetoida uusiksi kun oli niin kulahtanut. Tässä se on ennen....

 
Ja jälkeen....
 
 
Lapseni valikoi itse tapettinsa. Äiti oli kyllä ajatellut sievää missä olisi ollut pieniä tähtiä, mutta hää ei sitten halunnut.
Sitten käytiin olemassa muutama yö äitini ja minun mökillä, jossa äitini jo olikin kissansa kanssa. 8v rakensi kallion sammalelle tikuista majan.
 
 
Ja kipittelivät rantakallioilla...
 
 
Isäntä lähti mökille laittamaan saunan kattoon uusia huopia ja vaihtamaan pari huonoa lautaa. Äitini autteli siellä ja osa lapsista kiipesi katolle ottamaan 30 asteen hellettä.
 
 
Tänään käytiin perheellä yhdessä isolla hiekkarannalla kuluttamassa puolet päivästä. Isi pelasi vanhemman pojan kanssa lento- ja sulkapalloa, vaikkakin sulka tahtoi tuulessa aina lentää vähän minne sattuu. Kaikki uitiin ja toiset keinuivat, laskivat mäkeä ja syötiin eväitä. Kaikilla oli kivaa, mitä nyt isoimmalla ei muka ollut välillä mitään tekemistä ja kökötti helteisessä autossa jonkin aikaa.
 
 
 
 
 
Nyt pitänee taas siirtyä huomisen ostoslistan tekoon ja huomenna pitääkin mennä ostamaan wc-pönttö, kun se vielä puuttuisi eteisen vessasta joka siis myös oli remontissa eteisen kanssa. Siihen piti vaihtaa laattalattia sekä pönttö. Huomenna on myös ostettava muovimattoa sekä kattomaalia ulkorakennuksen, vanhan hirsikämpän, yhden huoneen viimeistelyyn. Muovimatto ei oikein välttämättä sovi vanhaan, mutta tällä hetkellä käytännöllisin ja nopein ratkaisu. Että hommia riittää edelleen. Pianhan alkaa taas koulut sun muut arkihommelit. Ensi viikolla jo 5v:n toimintaterapiakin alkaa kesäloman jälkeen. Ja se 5v on sitten ensi kuussa 6v, että juhlakausi avataan, ja syyskuussa juhlitaan 3 muuta synttäriä meidän perheessä ja lokakuussa vielä yhdet. Syksy on meillä yhtä juhlaa. ( Eikä mene kauaa kun on joulu...)