Laitetaan tämäkin tähän kun herkullista oli.

4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Kostutus:
appelsiinimehua
Täyte:
2 dl kuohukermaa
100g tummaa taloussuklaata
1 prk (250g) creme bonjour tuorejuustoa tai mascarpone
1/2 dl sokeria
1-2 tl vaniliinisokeria
2-3 rkl sitruunamehua
2-3 banaania
Kuorrutus:
1 tlk Flora vispiä
1 rkl kaakaojauhetta
1 rkl sokeria
Pinnalle:
suklaata

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja lisää vaahtoon. Kaada voideltuun, jauhotettuun tasapohjaiseen vuokaan. Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 30 minuuttia. Kumoa ja anna jäähtyä. 
Vatkaa kerma vaahdoksi ja leikkaa suklaa karkeaksi rouheeksi. Sekoita tuorejuuston joukkoon sokeri, valiliinisokeri, sitruunamehu, suklaarouhe ja lopuksi vaahdotettu kerma. 
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan ja kostuta levyt mehulla. Viipaloi banaanit. levitä pohjalevylle banaaneja ja niiden päälle puolet täytteestä. Nosta keskimmäinen levy paikoilleen ja levitä sen päälle loput banaanit ja täyte.  Nosta päällimmäinen kostutettu kakkulevy sekä kevyt paino ja anna maustua viileässä mielellään yön yli. 
Kuorruta ja koristele.