Käytiin pitkästä aikaa srk:n kerhossa, kun ohjelmassa luki " laskiaista lasketaan", mikä viittaa siihen että oltais oltu ulkona laskemassa mäkeä. No, ei ne sit kuitenkaan olleet kun oli tädit unohtaneet ihmisille mainita että varautukaa ulkovarusteilla. Oltiin kuitenkin sisällä. Ja oli varattu makkaranpaistoa ulkona, mutta paistoivat ne sisällä keittiön uunissa kerhon lopuksi. Pienoinen pettymys ja myös kun syödään makkaraa kerhon lopussa niin ei enää lounas maistu puolen tunnin kuluttua mitenkään. Jäätiin sitten kaikkien kanssa pieneksi hetkeksi kerhon pihalle toisten kanssa kun laskivat mäkeä penkalla.
Meillä perillä tarjosin kuitenkin sit pienet annokset kalakeittoa kahdelle pienimmälle. Meni kuitenkin vielä alas. Isompi otti vain vähän leipää enkä viitsinyt laittaa keittoa eteen kun ei halunnut ja oli syönyt jo suhteellisen hyvin sitä makkaraa.
Huomenna meille tuleekin (ihan vahingossa) melko vilkas aamu. Pitää ottaa hoitolapset mukaan ja viedä yksi koululainen hammaslääkäriin ja sitten siitä vielä koulun retkelle kun ei ehdi kuljetukseen lääkärin takia. Päätin sit että mennään ulkoilemaan kotiintulomatkalla meidän 5v:n päiväkodin pihaan kun kerran siellä asti ollaan. Onpahan vaihtelua.
 
 
Näitä kerhon mäestä otettuja kuvia. Tai lähinnä lumipenkasta!
 
 
PS: Tässä kun suunnitelmat tuntuu muuttuvan useammin kuin kerran päivässä, niin kävi mukavasti niin, että isäntä saakin vietyä hammaslääkäri ym reissut niin ei tarvitse meidän hoitolasten kanssa hypätä tuolla ympäriinsä. Käydään vaikka vaan lähellä puistossa leikkimässä toisen hoitoporukan kanssa.