Aivan ihanaa kun pakkaset poistuivat. Tänään sattuukin olemaan hoitolapseni syntymäpäivä, joten otetaan vähän popcornia kaapin perukoilta välipalan päälle sitten. Molemmat hoitolapset nukkuvat, tämä minun 2v ei sitten nukahtanut mitenkään päin. Höpöttää vieressä kaiken aikaa.
Saatiin sentään aamulla ulkoiltua pitkästä aikaa. Meinasi jo unohtua minkälaista ulkoilu on. Kovilla pakkasilla ei edes päästy ulos kun aamulla oli jotain 30 pakkasta ja iltapäivällä ei alle 18 laskenut kovinkaan. Eikä iltapäivisin enää ehditty ulos muutenkaan kun lähtivät jo kolmelta kotiin. Eipähän tuota pariin viime viikkoon ole edes mahtunu ku pari hoitopäivää näiden tautien takia. Itsellä oli lämpöä lauantain. Makasin vain. Nyt on vaan nuha. Ja perjantaina 8v tuli koulusta ja juuri kun hoitolaisia tultiin hakemaan, niin hää sit alkoi oksentaa. Ei ole onneksi vielä keneenkään muuhun SE tauti iskenyt. Noinkohan selvittiin siitä vain yhdellä sairastuneella mikä olisi ihmeiden ihme ja jonkinlainen ennätys.
Tässä tämän päivän hommia...
 
Leikkimökkihommia!
 
 
 
 Etsi kuvasta kissa.....
 
Kissa päätti valita nukkumapaikakseen hoitolasten korit kun vieressä penkillä ei ollut mitään pehmeitä vaatteita missä nukkua. Lapsista se oli hyvin huvittavaa.
 
Ja vielä tuli lisättyä tähän yksi iltapäivän vuorenvalloituskuva.