Alkaa nuo päivät kulumaan vähän liian nopsaan että ei ehdi edes koneelle istua. Jospa nuo nukkuisivat nyt sen aikaa että saan tämän laitettua. Pääsiäismuffinssit uunissa kypsyy sillä aikaa välipalaksi. Toivottavasti eivät kärähdä! Herkkkupäivä tulevan pääsiäisen kunniaksi. Seuraava herkkupäivä onkin sitten vapun alla. Tänään oltiin toisen hoitajan pihalla taas leikkimässä.
Maanantai meni vapaapäivänä. Tiistaina oltiin ihan omassa pihassa. Kiikut saatiin talven jäljiltä vauhtiin kun sai jo vauhtia eikä hanki ollut tiellä. Myös hiekkalaatikko kaivettiin esiin eikä ollut jäässä niin eikun siihen. Myös oma äitini tuli tiistaina kylään lounasaikaan ja sitä piti sitten suuresti hoitolasten vierastaa.
 
 
Keskiviikkona oltiin puolisen tuntia puistossa leikkimässä, lähinnä kiikkumassa, ja sitten kerhoiltiin. Lapset tykkää kantaa saliin tuoleja ja rakentaa niistä kaikenlaisia esteratoja sekä taloja ym mitä nyt mieleen juolahtaa.
 
 
Keskiviikkona päiväunien jälkeen ehdittiin askarrella tipuja kun olivatkin vähän pidemmän päivän hoidossa. Tästä kuvasta valitettavasti hoitolapsen tipu ehti lentää kotiinsa kun en muistanut ottaa kuvaa aiemmin.