Kyllä tässä nyt iski joku viirus ihmiseenkin. Liekkö koneesta tarttunut!!!! Meikäläinen aloitti maanantaiaamun ripulilla ja sit iltaa kohden nousi pikku hiljaa kuumetta. Syödä ei ole tehnyt mieli mitään moneen päivään, mutta maanantain olin kyllä syömättä kokonaan. Aamupäivällä oli lievä huono olo, muttei kuitenkaan tullut oksennettua. Onneksi! Yäk!  Tiistain selvittelin sitä kuumetta sitten pois ja keskiviikkona otin lapset taas hoitoon.
Keskiviikko aloitettiin kerhoilulla pienessä vesisateessa ja tänään torstaina mentiin toisen hoitajan pihalle leikkimään. Aika kuluu hirveän nopeasti ja huomenna pitäisi kyllä ehtiä laittamaan ruohoja kasvamaan lasten kanssa. Nämä vaan kun ovat niin vähän aikaa päivästä hoidossa, ettei meinaa ehtiä kaikkea tekemään mitä voisi. Aamupäivän ulkoilua en halua jättää väliin, kun ovat vain yhdeksästä kolmeen eivätkä sitten iltapäivällä enää pääse ulos. Ja onhan se ruokahalun ja unien kannalta tuo ulkoilu hyväksi. Huomenna perjantaina olisivat neljään niin uskallan toivoa että saataisiin ne ruohot kasvamaan. Täällä kun heräilevät päiväunilta iltapäivällä omaan tahtiinsa ja syövät siinä välipalaa ja viimeisin herää puoli kolmelta niin siinä on tiukka paikka tehdä mitään jos kolmelta haetaan.
Yrittäisin tähän edellisen viikon jotain kuvia laittaa jos tämä nyt toimisi. Tältäkin päivältä olisi mutten tiedä saanko minä ne tuolta kamerasta esiin kun viruksen jäljiltä kaikki meni ihan sekavaksi ja isäntäkin lähti jo tänään viikonlopuksi pois.
 
Pienimmät viime viikolla vielä lumikakun teossa. ( Nythän sitä tehdään jo mutakakkuja.)
 
Omani aloittelivat sitten jo sen jäätikön sulattelun ja veden lapioinnin.
 
Ja omani traktorihommissa.
 
Käytiin tässä toisen hoitajan kanssa postilaatikolla ja roskapussin viennillä koko porukalla niin tuli jaloiteltua. Siis tänään. Selvisin siitäkin ilman isäntää kuvien etsinnästä. Jippii!!!