Tänään vanhimman tyttären kaveri oli yökylässä ja leipoivat tänään sitten mokkapaloja keskenään.Kattoivat oikein pöydän kauniisti itselleen. Kynttilä laitettiin ja taittelivat servietit lasiensa alle. Mistä lie senkin oppineet...

Tänään heräsin kuudelta herättelemään poikaa kiekkobussiin. Bussi lähti seitsemältä jäähallita ja sinne on tästä matkaa pikkuisen. Huomenna olisi harkat pitkästä aikaa sunnuntaiaamuna klo 8.00. Sinnekin siis herättävä puoli seitsemän kun hän haluaa vaikka inhoaakin aikaisia aamuja. Minäkään en sitten saanut tänä viikonloppuna nukkua yhtään ylimääräistä. Huominen isänpäivä meneekin sitten kiekossa ja iltapäivällä mennään synttärikylään. Pitää aamupäivällä yrittää jotain isänpäiväsyötävää vääntää. Ajattelin ihan vaan kääretorttua yksinkertaisesti. Kakkuja ei ole aikaa nyt väsätä. Kyllä tuo vähähiilihydraattinen isäntäkin silloin tällöin kakkua syö sentään. Ei kuitenkaan mässäile.

Vielä pitäisi saada askarreltua synttärikortti huomiseen synttärihommeliin. Järki vaan jätättää eikä yleensä tule kovin luovia kortteja minulta ellei ole varsinaisia ohjeita minkä mukaan tehdä.