Piti jäädä tällä erää pois pojan kiekko-ottelusta ja tytön voimisteluharkoista. Isäntä vei ne kun meillä on vielä ainakin 1 sairas. Pienin. Tässä leivoin sitten laskiaispullia kun isännältä kävi käsky. Hyviähän nuo vaikka laskiaiseen onkin vielä aikaa. Yleensähän se on näillä main mutta nyt vasta joskus maaliskuun perukoilla. Isäntä sanoikin että hänen biologinen kellonsa vaatii laskiaispullia nyt. =)   Olen myös pessyt ainakin ison laatikon Mega Blocks-palikoita, kun alkoivat olla aika pölyisiä ja on tautiaikakin. Siellä ne nyt lojuu kylpyhuoneen lattialla kuivumassa. Duploja on hankalampi saada pyykkiin. Niitä on niin paljon ja ovat jatkuvassa käytössä olohuoneen lattialla. Pitää nekin kyllä yrittää saada jossain kohtaa varastettua pesuun. Ulkonakin oli aamulla vielä 30 pakkasta. 5v on ollut jo viikon sisällä käymättä kertaakaan missään kun on sairas ollut. Olisi se silti halunnut sata kertaa ulos vaikka olis ollu korkealla kuumekin. Eipähän voi sinänsä sanoa että olisi menneet hyvät ulkoilukelit hukkaan sairastaessa. Ei harmita siis se. Kävi siinä hyvä tuuri. 

Laitoin noita hoitokäytäntöjä tuohon vähän omiani sekä muutamia muiden hoitajien sivuilta, jotka toki ovat meilläkin käytännössä, mutta onpahan kirjattu. Eiköhän nuo yleisimmät säännöt liene aikalailla samoja vähän joka paikassa.  

Päivän tuotoksia.
 
Tässä eilisiä perjantaisia hommia. Meidän 5v poikamme ja 8v tyttömme päättivät alkaa maalaamaan, kun minä tein suunnitteluhommia vieressä....
 
...vaikkakin oli eräs häiriötekijä joka ei antanut minun tehdä oikeastaan mitään!