1 suuri kesäkurpitsa
2 munaa
4 1/2 dl juustoraastetta
 
Raasta kesäkurpitsa ja puristele raasteesta hieman nestettä pois. Sekoita kaikki aineet keskenään.
Lusikoi taikinasta pellille 6 pyöreää tacokuorta. Paista 12 minuuttia 225 asteessa ja käännä varovasti sekä paista vielä 5minuuttia. Asettele kuoret kaulimen tai muun pyöreän ympärille (pullon) ja anna jäähtyä muotoonsa. Jos haluat kuorista oikein rapeita, sujauta kuoret roikkumaan uuniritilästä ja laita jäähtyvään uuniin muutamaksi tunniksi.
Minä tein tässä vain puolikkaan annoksen, eli 3 kuorta. Ohje on kirjasta "Karpin ateriakirja". Tuli kokeiltua tätä huvikseen isännälle. Tuntui tykkäävän. Väliin laitettiin jauhelihasta perusmössö jossa tacomausteseospussi sekoitettu mukaan sun muita vihanneksia.